Trends

VROUWEN HAAR TRENDS HERFST/WINTER 2015/2016
Het meest gewilde kapsel van deze tijd is de Lob of de lange bob. Bob kapsels zagen we al jaren terug gekomen maar nu is hij populairder dan ooit. De lange bob is eigenlijk gewoon een verwaarloosde versie van een korte bob. Het voordeel van een lange bob is dat je hem gewoon kan opsteken! De lob is in alle varianten populair, je kan hem stijlen
voor een nette look of krullen voor een meer nonchalantere uitstraling. Maar voor welke look je ook kiest deze herfst en winter, er is één overeenkomst. De ombré blijft net als in de lente en de zomer helemaal hot. Je ziet het steeds meer om je heen, de blonde zomer coupe wordt vervangen voor een meer donkerdere versie met low lights voor een warmere look, zo past je haar stijl helemaal bij de kleuren van de herfst.

 

MANNEN HAAR TRENDS HERFST/WINTER 2015/1016

 

Je ziet het bijna overal om je heen, de zij-scheiding bij de mannen. Deze haar stijl is geïnspireerd uit de haar stijlen van de jaren 20.  Of het nou lang en warrig is, of kort, strak of netjes, ze zijn allemaal sexy!
Wat het ook nog steeds helemaal goed doet is ‘the man bun’, het knotje voor de man. Deze stijl doet het goed sinds 2013 en ook in 2016 ga je hem nog veel om je heen zien. Volgens sommige vrouwen is het de meeste sexy look out there. Deze stijl is niet alleen maar voor de ‘rock god’ of voor het ‘onverzorgde typje’ maar ook voor de alledaagse man, zelfs zakenmannen kunnen ermee wegkomen. Samen met een andere trend, de volgroeide baard, maak dit een hele complete look, ‘the hipster’.