Online roulette bedrijf sponsort uitbreiding kapsalon

StayDo heeft zich de afgelopen tijd verder gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende extension technieken, haarlokken en tijdelijke verlengingen. Door de gigantische vraag naar deze behandelingen besloot de kapsalon meer trainingen en cursussen op het gebied van verlenging te volgen. Onze extension experts werken nu fulltime in de salon om de aantal aanvragen en afspraken bij te kunnen houden. Echter, raakt de agenda inmiddels dusdanig vol dat er een wachttijd van 1 maand de standaard geworden is. Om dit te voorkomen hebben wij van StayDo besloten om het pand naast onze kapsalon te renoveren tot een extension salon!

De nieuwe salon zal een onderdeel worden van het huidige pand om op deze manier te kunnen uitbreiden. In deze ruimte komen extra behandelstoelen, een prachtige display van haar aanbod en kleuren, een zit lounge en een extra koffiehoek. Mede-eigenaar Stacey heeft dankzij haar eerdere contacten uit de online casino industrie altijd nog een goed netwerk om haar heen gehouden. Zo is zij bevriend van Stefan de Boer, eigenaar van het online roulette bedrijf Spinning and Winning. Stefan heeft besloten de kapsalon te financieren door middel van een investering. Dankzij Stefan is het nu mogelijk om de renovatie van het pand naast de kapsalon zo snel mogelijk te renoveren. Eerst moeten een aantal muren verwijderd worden en de rest van het pand opgeknapt worden op basis van het concept van StayDo. Dit betekent dus lekker veel metallic tinten en leuke, gezellige details door de hele salon heen.

Als u een keer een bezoek gebracht heeft aan onze kapsalon, zijn de paarse wanden u vast en zeker opgevallen. Ook voor het pand hebben we weer leuke paarse eyecatchers in petto, maar deze keer in combinatie met een andere kleur. Daarnaast hebben we de meest prachtige stoelen aangeschaft, voor een comfortabele zit tijdens uw bezoek. Het pand voor de extensions wordt volledig op de StayDo manier gedecoreerd, precies zoals u al van ons zou verwachten. Alle textielen en kleden zijn ontworpen door niemand minder dan designer Marco di Vine. Dankzij de investering van de online roulette bedrijf kregen we de mogelijkheid om te kiezen voor echte design items, wat voor een mooie afwerking in onze salon zorgt.

De opening van het nieuwe pand staat gepland op het einde van dit jaar. De snelheid van de verbouwing en inrichting zit er al in en we hopen onze deadline natuurlijk voor het begin van volgend jaar te behalen. In het nieuwe pand kunnen maar liefst 10 extra afspraken terecht voor extension behandelingen. Nooit meer wachten op een afspraak, maar vanaf volgend jaar kunt u direct in onze salon terecht voor het verlengen of verdikken van uw haar. Samen kunnen wij op basis van uw wensen kijken welk haar het meest geschikt voor u is en op welke methode dit het best toegepast kan worden. We zien u uiteraard graag op onze opening, maar wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, zien we u afspraak graag tegemoet! StayDo wilt graag nogmaals de investeerder Stefan de Boer bedanken voor deze ongelofelijke mogelijkheden.